Doorgaan naar artikel
Instagram adverteert met 45 minuten limiet

Instagram adverteert met 45 minuten limiet

on

Het is allemaal toevallig en helemaal niet aan ons verbonden, maar wij vinden het wél een prachtig toeval: Instagram heeft sinds kort een advertentie op TV draaien waarin ze adverteren met een limiet van 45 minuten per dag!

Dit is onderdeel van hun campagne voor gezinnen om hun tieners te helpen veiliger met Instagram om te gaan. Op deze pagina kan je alle mogelijkheden en uitleg daarover vinden. Je kan onder andere tegenhouden dat volwassenen berichten naar je kind kunnen sturen én onze favoriet: je kan hun tijd op Instagram beperken! Zo kan je je tieners wel op Social Media laten starten wanneer je vindt dat het kan, maar kunnen ze er op een veilige manier mee leren omgaan.

Goed dat ze dit ontwikkelen en fijn dat ze daar  met advertenties de aandacht op richten. 

Wat wij nou het leuke toeval vinden? Dat zij in de commercial op 45 minuten Instagram tijd per dag komen. Dat past namelijk precies binnen de aanbeveling die wij hebben ontwikkeld! Wij raden namelijk aan: 30-60 min Social Media per dag. Zij zijn niet aan ons verbonden natuurlijk, maar misschien hebben ze dezelfde onderzoeken gelezen? Je weet het nooit.

Meer weten? Hier lees je uitgebreid over de richtlijn voor schermtijd!

Ondertussen zijn we hard online aan het zoeken naar de Nederlandse reclame zodat we die kunnen delen. Maar voorlopig hieronder de Engelse!

Groeten,

SchermUit.nl

 

 

Laat hier uw mening achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Related Posts

In het AD: "Verbied kinderen mobiel en tot 16 jaar Social Media"
June 21, 2024
In het AD: "Verbied kinderen mobiel en tot 16 jaar Social Media"

Vandaag in het AD een groot artikel waarin ze de Amerikaanse psycholoog Jonathan Haidt quoten: "Verbied kinderen mobiel en tot...

Lees verder
Schermtijd instellen op iPhone: Stappen en tips
June 20, 2024
Schermtijd instellen op iPhone: Stappen en tips

Zo stel je je schermtijd in op je iPhone met fijne limieten!

Lees verder
Drawer Title
vergelijkbare producten